Vyhľadať
Close this search box.

F&B manažér

Lokalita

Banská Bystrica

Nástup

dohodou

Typ

Plný úväzok

Priemerný plat

Od 1 800 EUR/mesiac Finálna výška mzdy môže byť aj vyššia, závisí od skúseností kandidáta a je predmetom férovej dohody na pracovnom pohovore u nášho klienta.

O pracovnej pozícií

Hľadáme šikovného F&B MANAŽÉRA/MANAŽÉRKU, ktorý/á chce byť súčasťou niečoho výnimočného. Objavte čaro výberového mäsa, kde každý produkt má svoj vlastný príbeh. 

Náš klient vyrába tradičné mäsové výrobky bez prídavných látok, ktoré vynikajú špičkovou kvalitou a chuťou. Tieto produkty si zákazníci môžu nielen zakúpiť, ale aj vychutnať v štýlovej reštaurácii v centre Banskej Bystrice. Reštaurácia ponúka tradičné slovenské jedlá pripravené z čerstvých surovín priamo z vlastného chovu, čo zaručuje kvalitu a nezameniteľnú chuť každej porcie.

Hľadáme kandidáta s výbornými manažérskymi zručnosťami, ktorý je srdciar v oblasti gastronómie a spokojnosť zákazníka je pre neho na prvom mieste. Vhodný kandidát na tejto pozícii dokáže efektívne zorganizovať prácu svojich kolegov, pochváliť, ale aj vysvetliť a pomôcť odstrániť prípadné nedostatky. V prípade, že je potrebné vykonať nejakú prácu, nebojí sa jej chopiť bez váhania aj sám. 

Výhodou je skúsenosť s riadením prevádzky a s organizáciou eventov. Keďže je medzi zákazníkmi aj medzinárodná klientela, je potrebná znalosť anglického jazyka.

Hlavnou úlohou F&B manažéra / manažérky je:

  • bezproblémový chod prevádzky,
  • budovanie, dopĺňanie a motivácia tímu,
  • organizácia práce na prevádzke,
  • plánovanie a organizácia eventov, cateringov,
  • zodpovednosť za kvalitu poskytovaných produktov a služieb. 

​Na úvod je pre vás pripravená dôkladná adaptácia zo strany majiteľa a kolegov. ​

Benefity

  • práca pre jedinečný a v širokom okolí vyhľadávaný podnik,
  • možnosť sebarealizácie,
  • mimoriadne odmeny nad rámec mzdy, 
  • stravovanie hradené v plnej výške,
  • pitný režim – káva a drinky sú samozrejmosťou,
  • pravidelné teambuildiny a firemné akcie, 
  • ostatné benefity budú vybraným kandidátom prezentované na osobnom pohovore. 

Požadované schopnosti a skúsenosti

  • skúsenosti v gastre s vedením prevádzky a s organizovaním eventov, cateringov,
  • vodičský preukaz B,
  • anglický jazyk na komunikatívnej úrovni,
  • samostatnosť,
  • tímový a lojálny hráč. 

O firme

Náš klient prevádzkuje miesto, kde sa tradičné remeslo mäsiarstva stretáva s modernou gastronómiou.